top of page

BLOGG

En julhälsning till Er

Maria sade: "Se, jag är Herrens tjänarinna. Må det ske med mig som du har sagt." Lukas 1:38

Och ängeln lämnade henne. Jesu födelsen skapade ett avgörande ögonblick i världshistorien. Det är en oansenlig händelse- ett litet barns födelse under enkla förhållanden- men det har påverkat ALLT, inklusive vår tidräkning!


Jesus kom till en värld som var under syndens grepp. Han blev det ENDA offret som kunde förlösa mänskligheten från syndens makt. Efter ett liv i tjänst för Gud och människor bar Han allt mörker på ett kors så att vi kunde gå fria...


2019 har varit ett år då vi har sett tecken på att Jesus lever i oss när vi gör som Han har sagt.


Vi har sett hur Jesus kan hela, frälsa, befria och upprätta människor som söker Honom.

Vi har även sett vilket engagemang och vilken längtan det finns i vår församling.


Den länge efterlängtade ombyggnationen av vår kyrksal med 2100 frivilliga timmar är ett exempel. Nu har vi en fin ändamålsenlig lokal för våra gudstjänster och samlingar.


Jag är så tacksam för alla våra medlemmar som engagerar sig på så många olika sätt för att göra Jesus känd, det är fantastiskt att se hur Guds nedlagda gåvor i var och en har fått verka bland oss. Vi har enorma möjligheter att möta människor och förmedla Guds kärlek till dem- inte minst genom vår Secondhand butik.


Nu går vi in i 2020 med en längtan i våra hjärtan om ett Nådens år från Jesus. Många människor kommer att bli frälsta när vi håller fasta vid Honom. Herren vill är att vi ska släppa taget och kapitulera inför Honom och säga- precis som Maria sade: "Må det ske med mig som du har sagt."


Då får vi tillgång till allas Guds resurser som kan göra oss till världsförvandlare precis som Jesus är.


Jag önskar dig en riktig fin julhelg.

Remember- let go and let God;

Släpp taget och ge Guds tillåtelse.

Blessings

Mike

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page