top of page

BLOGG

Familjehäng i pingstkyrkan

Uppdaterat: 24 apr. 2019

Onsdagen den 13 mars slog vi upp portarna för att ha premiären av vår nya satsning för barnfamiljer, FAMILJEHÄNG!


Mellan klockan 17-19 i pingstkyrkan samlades cirka 45 personer (barn och vuxna) i kyrkan tillsammans för teater, sång och dans. Vi välkomnade familjerna in där barnen fick en välkomstdrink på saft och en varsin kopp med salta pinnar, mycket uppskattat.

Vi dekorerade kyrkans cafédel med ballonger och serpentiner.

I kyrkans entré välkomnades familjerna av Britt och Sara där de presenterade vad vi skulle göra under kvällen, sedan gick vi tillsammans in i kyrksalen för dans och teater.

Vi inledde kvällen med att dansa i kyrksalen tillsammans med spindelmannen, det var inte lätt att hänga med när han började flossa. Väldigt uppskattat när föräldrarna fick en möjlighet att kunna dansa tillsammans med sina barn.Dramat som utspelade sig i kyrksalen var mellan de tre skidåkarna Stina Nilsson, Coola Ola och Redaktör Nilsson som tävlade i kyrksalen!

Temat i dramat var att du är GULD värd och att Hans kärlek räcker till för alla!


Kvällen avslutades i caféet där vi tillsammans åt pasta med köttfärssås. Efter middagen fick barnen möjlighet att leka med de sällskapsspel, pussel och dublo som fanns medan föräldrar kunde ta sitt kaffe och prata.


Längre fram i vår kommer vi att ha ett till familjehäng:

Onsdagen den 10 april.

VARMT VÄLKOMMEN!

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page