top of page

BLOGG

Festlig invigning

Tron är en övertygelse om det man hoppas, en visshet om ting som man inte ser. Hebreerbrevet 11:1

Lördagen den 21 september var dagen många av oss hade väntat på, en dag många i församlingen arbetat mycket hårt för under en längre tid.


Det var äntligen dags för invigningshelgen vi alla hade väntat på. Vi samlades vid klockan 18 i kyrkan för att tillsammans ta del av en stor tacobuffé med fika


. Gemenskapen i lokalen var fantastisk och mot slutet av middagen rörde vi oss in i vår nyrenoverade kyrksal.


Thorbjörn inledde mötet på lördagen med att prata om den fantastiska gemenskap de haft under renoveringen. Hur varje liten del gjorts med glädje och en önskan att få tjäna Gud med den gåva man fått. När något så stort sker i en församling är det viktigt att varje människa som hjälper till är på rätt plats. Någon kan spika, en annan kan göra mackor, en tredje ber när en annan gör i ordning tekniken, medan en femte riggar ljudet. Det finns ett jobb för alla som vill delta.


Mötet på lördagen fortgick med fantastisk lovsång och nattvard att dela tillsammans. Under mötet kallades också fyra kvinnor från församlingen upp för att välsigna och be för vår församling och vår kyrksal.

På söndagen hade vi också en fantastisk fortsättning på invigningshelgen med en gudstjänst där CG Grönberg predikade om att vara ljus och salt. Missade du predikan kan du lyssna på den här på vår hemsida eller ladda ner den för att lyssna vart du vill.


Klicka på pilarna till höger och vänster för att bläddra i bildspelet.


Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page